Media


Digitaal ondertekende werkbons

Ons maatwerkpakket die werd ontwikkeld voor de uurregistratie van bedrijven en registratie van gebruikte artikels is voorzien van de mogelijkheid om de werkbons op een tablet of smartphone digitaal te ondertekenen. Hieronder ziet u een kleine presentatie van hoe dit in haar werk gaat.

Schoenen Pascale Oudenburg - Kassasysteem

Bij Schoenen Pascale uit Oudenburg installeerden we een kassasysteem + stockbeheer. Deze applicatie zorgt ervoor dat de aan- en verkoop op een vlotte manier wordt verwerkt. Met behulp van de smartphone en een aangepaste webapplicatie kan de klant van elk artikel zijn stock opvragen. Ook de inventaris kan worden gescand met de smartphone.

Hieronder ziet u een kleine voorstelling van hoe de kassa werkt.

Dialeau Zarren - Aanmaken van een werfbon

Bij de firma Dialeau uit Zarren worden alle materialen, nodig per werf, klaargezet op een werfbon. De werfbon krijgt een unieke barcode die kan gebruikt worden om de bon, indien gewenst, volledig uit te leveren. Een voorbeeld van de ingave van dergelijke werfbon vindt u hier in onderstaand filmpje.

Dialeau Zarren - Uitchecken van de artikels op werfbon

Bij de firma Dialeau uit Zarren kan elke aangemaakte werfbon (zie filmpje hierboven) ineens uitgeleverd worden, ofwel per artikel. Artikel per artikel uitleveren gebeurt op de onderstaande manier. Zo is er een duidelijk overzicht van welke goederen reeds op de werf zijn, en welke nog aanwezig zijn in het magazijn.