Website bouwen


U bent op zoek naar een bedrijf die u een professionele, overzichtelijke en betaalbare website kan aanbieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij een persoonlijke aanpak en goede afspraken vooraf wordt het project met behulp van een duidelijke visie en een goede opvolging tot een goed einde gebracht. Ook het opfrissen van bestaande websites behoren tot ons aanbod. Al onze websites zijn standaard mobielvriendelijk! We maken ook gebruik van de laatste technologie├źn.

Kortom, van een simpele homepagina tot een uitgebreide website, bij Akoni bent u aan het juiste adres!

Hoe gaan we te werk?

Een website bouwen begin je niet zomaar aan. Bij Akoni proberen we in nauwe samenspraak met de klant tot een goed resultaat te komen. Hiervoor doorlopen we volgende stappen :

- Samen met de klant bepalen we hoe de website er moet uitzien.
- Er wordt een ontwerp gemaakt van hoe de website er zal uitzien. Dit wordt voorgelegd aan de klant, en indien nodig bijgestuurd. - De website wordt op zijn definitieve domeinnaam geplaatst. De hosting gebeurt naar keuze. Dit kan bij voorkeur via onze server, maar kan ook op een andere locatie gehost worden. - De ontwikkeling van de website gaat verder. Van zodra deze is afgewerkt wordt die voorgesteld. Na goedkeuring gebeurt er nog een bezoek ter plaatse om, indien van toepassing, de beheermodule uit te leggen.

Hosting

Alle software, webshops en websites worden door ons gehost via Combell. Dit is een uiterst betrouwbare hostingpartner. Alle nieuwe websites ondersteunen standaard https, dit draagt bij tot de beveiliging van uw website. Dankzij deze samenwerking kunnen wij u ook een support van 24/7 aanbieden op de beschikbaarheid van uw website.
webhosting bij Akoni

Beheermodule

Wat het CMS of beheermodule betreft kiezen wij niet voor een standaardpakket als Joomla of Drupal. Bij Akoni hebben we een eigen CMS ontwikkeld. Dit CMS bevat enkel de zaken die voor u nodig zijn. Door dit op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier op te bouwen kan iedereen met een zeer beperkte opleiding aan de slag om zijn/haar website zelf aan te passen.

Via dit CMS kunt u op uw website alle teksten aanpassen en foto's toevoegen of verwijderen. Voor elke klant wordt dit CMS op maat ontwikkeld. Dit betekent dat u zelf bepaalt wat u wenst te wijzigen via uw beheermodule.