Webshop of e-commerce bouwen


U wilt ook mee profiteren van het succes van de e-commerce, maar weet niet goed hoe u van start moet gaan? Wij begeleiden u en ontwikkelen een webshop voor u van A tot Z. Hiervoor maken we gebruik van een uiterst betrouwbaar e-commerceplatform. Namelijk Prestashop.

Wij koppelen met allerhande platformen voor betalingen, nieuwsbrieven, verzendingen,....

Een greep uit deze platformen :

- Multisafepay (onze aanrader voor betaalplatformen)
- B-Post (verzending)
- MyParcel (verzending)
- SendCloud (verzending)
- Mailchimp (nieuwsbriefplatform)

Maatwerk

De opbouw van de webshop gebeurt volledig naar uw wensen. Wat het systeem betreft om de webshop te beheren, dit betekent artikels op de site plaatsen, bestellingen beheren,... kan gebeuren binnen het Prestashopplatform, maar kan ook volledig gebeuren in ons Pilarsysteem. Meerwaarde hiervan is dat we alles helemaal naar uw voorkeur kunnen uitwerken.

Dankzij onze flexibiliteit van het Pilarsysteem kan ook vlot gecommuniceerd worden met externe kassasystemen of stockbeheerapplicaties. In samenwerking met uw huidige softwareleverancier werken we aan een zo vlot mogelijk systeem om uw stock zowel in uw eigen applicatie als in uw webshop op orde te krijgen.

Wij streven naar een webshop met volgende eigenschappen :

- Google geoptimaliseerde site
- Mobiel geoptimaliseerde site
- Veilig https-certificaat
- Wij werken met uiterst betrouwbare partners (betaalplatform, hosting, ...)

Welk werk heb ik zelf aan de opstart van mijn webshop?

De eerste stap is de structuur opzetten van de webshop. Dit betekent dat we samen bespreken welke hoofdcategoriƫen en subcategorieƫn we zullen gebruiken. (Voorbeeld : kleding (hoofdcategorie) - broeken (subcategorie). Wanneer dit aan ons is aangeleverd is het belangrijk dat alle artikelen toegevoegd worden in de juiste groep met de juiste combinaties (vb maat - kleur). U kunt kiezen om zelf de artikelen op de site te plaatsen of deze aan ons aan te leveren in een Excelbestand, wij doen dat voor u het nodige.

Houd er rekening mee dat het bezitten van een webshop zeer positief kan zijn voor uw omzetcijfer, maar dat het wel degelijk inspanningen vraagt (ook na opstart) om de site te blijven onderhouden. Een eigen webshop is een extra filiaal.

Wenst u vrijblijvende informatie? Contacteer ons gerust!

E-Commerce Consultancy

Ook wanneer u over een webshop beschikt kunt u bij ons terecht om deze beter te maken. Wij begeleiden u naar betere verkoopcijfers op uw webshop. Dit kan gaan van verbetering van SEO naar inhoudelijke aanpassing van de site. Ook koppeling met social media behoort tot de mogelijkheden.