Software Ontwikkeling op maat


Onze Pilar webapplicaties zijn op maat ontwikkelde applicaties. Met behulp van een gebruiksvriendelijke webtool automatiseren we uw bedrijfsprocessen! Wij bouwen diverse applicaties zoals ERP, CRM, uurregistratie, stockbeheer... lees meer

Webdesign


U bent op zoek naar een bedrijf die u een professionele, overzichtelijke en betaalbare website kan aanbieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij een persoonlijke aanpak en goede afspraken vooraf wordt het project met behulp van een duidelijke visie en een goede opvolging tot een goed einde gebracht. Ook het opfrissen van bestaande websites behoren tot ons aanbod. Al onze websites zijn standaard mobielvriendelijk! We maken ook gebruik van de laatste technologie├źn.

Kortom, van een simpele homepagina tot een uitgebreide website, bij Akoni bent u aan het juiste adres!... lees meer

Mobiele applicaties


Bent u ook in de ban van de mobile apps? Wil je de boot niet missen met uw bedrijf? Wij ontwikkelen voor u een mobiele app op maat voor elk mobiel toestel.

Wanneer kies ik een mobiele app boven een mobiele website?

Bij een mobiele website zijn enkel de mogelijkheden van het web mogelijk, niet die van het apparaat zelf (meldingen, camera, GPS). Een app is ontwikkeld in een specifieke programmeertaal (besturingssysteem afhankelijk) waardoor uitgebreidere functies mogelijk zijn.

Service


Kiest u voor een softwareleverancier? Dan is uw keuze ongetwijfeld afhankelijk van de service die erbij hoort. Wij bij Akoni zijn ons hiervan bewust. Daarom werken wij niet met onderhoudscontracten of iets dergelijks. Wij zijn zowel telefonisch als via mail bereikbaar.

Ons doel is u zo snel mogelijk te helpen, wanneer dan ook. 24/24, 7/7.