Software Development


Onze Pilar webapplicaties zijn op maat ontwikkelde applicaties. Met behulp van een gebruiksvriendelijke webtool automatiseren we uw bedrijfsprocessen!

Waarom kiezen voor een webapplicatie?

- Platformonafhankelijk : op zowel Windows, Linux als Mac is onze software perfect bruikbaar
- Geen hoge investeringen : u hoeft geen zware servers aan te kopen. Onze software wordt gehost bij een uiterst betrouwbare hostingpartner
- Onze applicaties zijn op elk toestel die een internetverbinding heeft bruikbaar. Op uw smartphone, tablet, PC of laptop, overal waar u over een internetverbinding beschikt kunt u werken
- Snel opnieuw aan het werk : wanneer u het slachtoffer wordt van een virus of uw PC crasht, met een vervangtoestel bent u binnen de 5 minuten opnieuw aan het werk zonder verlies van data.

Naast gebruik van onze hoofdtechnologieën blijven we actief bezig om al onze software met zoveel mogelijk externe pakketten te koppelen. Hier vindt u een overzicht van alle externe zaken waarmee we reeds koppelingen hebben gelegd vanuit Pilar. Uiteraard zijn er ook andere pakketten mogelijk. Hebt u hierover een vraag? Samen met u proberen we tot een oplossing te komen.

Webdesign


U bent op zoek naar een bedrijf die u een professionele, overzichtelijke en betaalbare website kan aanbieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij een persoonlijke aanpak en goede afspraken vooraf wordt het project met behulp van een duidelijke visie en een goede opvolging tot een goed einde gebracht. Ook het opfrissen van bestaande websites behoren tot ons aanbod. Al onze websites zijn standaard mobielvriendelijk! We maken ook gebruik van de laatste technologieën.

Kortom, van een simpele homepagina tot een uitgebreide website, bij Akoni bent u aan het juiste adres!

E-Commerce


Online uw aankopen doen! Een activiteit die in België, in navolging van Nederland steeds populairder wordt. Een webshop, ook wel e-commerce genoemd, is eigenlijk een eigen winkel, maar dan op het internet. Wij maken gebruik van een betrouwbaar platform om onze webshops te bouwen. Indien gewenst kunt u ook uw e-commerce koppelen met één van onze maatapplicaties.

Kortom van een basic webshop tot uitgebreide shop met betaalplatform en stockbeheer. Akoni regelt het voor u!

Mobiele applicaties


Bent u ook in de ban van de mobile apps? Wil je de boot niet missen met uw bedrijf? Wij ontwikkelen voor u een mobiele app op maat voor elk mobiel toestel.

Wanneer kies ik een mobiele app boven een mobiele website?

Bij een mobiele website zijn enkel de mogelijkheden van het web mogelijk, niet die van het apparaat zelf (meldingen, camera, GPS). Een app is ontwikkeld in een specifieke programmeertaal (besturingssysteem afhankelijk) waardoor uitgebreidere functies mogelijk zijn.